Ministrul Economiei: Am dat drumul aplicatiei pentru programul de granturi destinat IMM-urilor - articole conta.ro
Contabilitate ïżœ Conta.ro
Va asteptam online 24 ore din 24 sub sloganul: 100% contabilitate!
Puteti cere, oferi si gasi solutii la orice problema de contabilitate si fiscalitate. Si in plus aveti legislatia economica actualizata si un modul important de resurse umane.

Ministrul Economiei: Am dat drumul aplicatiei pentru programul de granturi destinat IMM-urilor

Virgil Popescu, ministrul Economiei, a anuntat lansarea aplicatiei informatice in vederea obtinerii granturilor de 1 miliard de euro. 
 
Procedura va avea doua etape: in prima faza toti beneficiarii celor trei scheme de finantare se pot inscrie in aplicatie pentru a-si verifica firma si introduce toate datele necesare, iar in cea de-a doua etapa beneficiarii vor putea aplica efectiv si incarca documentele necesare pentru accesarea granturilor.
 
A fost deschisa etapa de creare profil, user si parola la adresa http://granturi.imm.gov.ro - etapa premergatoare lansarii celor trei masuri de sprijin.
 
In aceasta etapa toti aplicantii interesati de oricare din cele trei masuri de sprijin vor avea posibilitatea preinregistrarii datelor reprezentantilor legali/imputerniciti, precum si datele persoanelor juridice.
 
 
- In aceasta prima etapa NU conteaza ordinea inregistrarii datelor si nici principiul „primul venit– primul servit!” – Aceasta etapa de preinregistrare va ramane deschisa pe toata perioada de inscrieri la cele trei masuri!
 
- Pentru a putea incheia cu succes aceasta etapa de preinregistrare, creare profil, user si parola, VA ESTE NECESARA DETINEREA SEMNATURII ELECTRONICE VALIDE!
 
- Aceasta etapa se adreseaza tuturor categoriilor de beneficiari eligibili aferenti celor trei masuri instituite de OUG 130 / 2020, respectiv IMM/PFA/ONG/CMI!
 
- Numarul de telefon disponibil pentru informatii suplimentare este: 0217950098
 
Aplicantii pot consulta Ghidul de preinregistrare in platforma
 Comenteaza acest articol in forum

Articol de: Viorica Ghinea - www.conta.ro
Data: 2020-09-15
Vizualizari: 99


  Alte ContaArticole
postat la: 2020-09-25
MEEMA (Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri) face demersuri pentru a veni in sprijinul operatorilor economici din turism si propune garantarea in procent de 100% a voucherelor oferite ca alternativa la rambursare, aferente calatoriilor anulate in contextul pandemiei COVID-19. Citeste mai mult ...
postat la: 2020-09-25
ANAF (Agentia Nationala de Administrare Fiscala) reaminteste contribuabililor ca data limita pentru depunere notificarii, prin care se manifesta intentia de a beneficia de masura de restructurare a obligatiilor bugetare restante, este 30 septembrie 2020. Citeste mai mult ...
postat la: 2020-09-23
Administratia Judeteana a Finantelor Publice Teleorman informeaza ca in Monitorul Oficial nr. 817 din 4 septembrie 2020 a fost publicata O.U.G. nr. 153/2020 pentru instituirea unor masuri fiscale de stimulare a mentinerii/cresterii capitalurilor proprii, precum si pentru completarea unor acte normative. Citeste mai mult ...
  Conta Newsletter

MODIFICARILE din Contabilitate in 2020 - 9 Proceduri Contabile actualizate la zi Fii un contabil informat!

Aboneaza-te GRATUIT si vei primi Raportul Special

MODIFICARILE din Contabilitate in 2020 - 9 Proceduri Contabile actualizate la zi


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


  Conta Director
  Conta Site
  Conta Topicuri Forum
Copyright Conta Online / Conta.ro 2006 - 2020. Toate Drepturile rezervate
Un proiect: Fokus Digital Services