search

ATENTIE! Registrul national de evidenta al caselor de marcat a fost modificat

Producatorul, importatorul, persoana juridica romana care achizitioneaza din statele membre UE aparate de marcat electronice fiscale, respectiv distribuitorul autorizat, inregistreaza in registrul national informatii privind fiecare aparat de marcat electronic fiscal produs, importat sau achizitionat intracomunitar, fara exceptie, prin completarea unor formulare, anunta ANAF.


Prin acest ordin au fost aduse modificari urmatoarelor formulare de inregistrare:

a) Formular pentru inregistrarea aparatelor de marcat electronice fiscale produse, importate sau achizitionate intracomunitar si a aparatelor de marcat electronice fiscale adaptate pentru a corespunde prevederilor art. 3 alin. (2) din OUG nr. 28/1999 si care au obtinut avizul tehnic favorabil.

b) Formularul pentru inregistrarea unor schimbari privind starea/situatia, precum si livrarea/achizitia aparatelor de marcat electronice fiscale.

c) Notificare.


Care este baza legala?

Ordinul presedintelui ANAF nr. 857 din 28 martie 2019 privind modificarea Ordinului presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr. 4.156/2017 pentru aprobarea informatiilor continute in registrul national de evidenta a aparatelor de marcat electronice fiscale instalate in judete si in sectoarele municipiului Bucuresti, precum si metodologia si procedura de inregistrare a acestora (Monitorul Oficial nr. 273 din 10 aprilie 2019)

NOU: Balanta de verificare de la A la Z.
Analize, corelatii, studii de caz


Ghid practic pentru valorificarea eficienta
a informatiilor din balanta de verificare

...vezi detalii AICI >>


 
Noutati contabile 1711663200
Atentie, contabili!

Contabilitatea se schimba!
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit

E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice